Kutatás és fejlesztés

Kutatás és fejlesztés

Elektronikus Sidestick

Repülőgép szimulátorok elsődleges kezelőszerveinek mágneses technológián alapuló fejlesztése. A projekt keretein belül, egy újonnan kifejlesztett technológiára alapozva történik az „új generációs” kezelőszervek vezérlése.

Tovább

Mágneses kormányerő visszacsatolás

Mágneses tér és aerodinamikai közeg kutatása, és rendszerelemek kutatásfejlesztése realisztikus kormányerő visszacsatolást megvalósító szimulátorokban.

Tovább

Software fejlesztés

Ezentúl nem kell profi csapatot alkalmazni ahhoz, hogy működjön a cége, egy szoftver segít ezentúl. Egyszerű, felhasználóbarát programot kínálunk, amelyhez nincs szükség rendszergazdára, s nem kell többé egy csapat kolléga sem, akik számon tartják a határidőket.

Tovább

VetFusion-X

A VetFusion-X egy olyan korszerű web technológiára épülő anatómiai képtár, mely hatékonyan segíti az állatorvosok diagnosztikai és gyógyító tevékenységét, az állatorvostan-hallgatók és a praktizáló állatorvosok anatómiai ismereteinek megszerzését.

Tovább

HuMEDA

A project során a mai magyar sürgősségi ellátási metodikák alapján kutatott és fejlesztett webes technológiai alapokon egy nagy megbízhatóságú és hatékony adatfeldolgozású egészségügyi-informatikai adatbázis valósult meg.

Tovább

PILOTS Szimulátor Központ

A PILOTS szimulátor központ a sikeres K+F tevékenységünk eredményeként ma már hivatásos pilóták képzésre alkalmas akkreditált képzőközpontként működik, amely változatos programokkal várja a repülés szerelmeseit is.

Tovább

Surgiscop

Humán és állatgyógyászatban egyaránt alkalmazható wireless sebészeti és diagnosztikai célú beavatkozásoknál használható digitális képrögzítő termékcsalád és a hozzá szervesen kapcsolódó mobil képfeldolgozó és megjelenítő rendszer prototípusának kifejlesztése.

Tovább