Kutatás és fejlesztés

Kutatás és fejlesztés

Elektronikus Sidestick

Repülőgép szimulátorok elsődleges kezelőszerveinek mágneses technológián alapuló fejlesztése. A projekt keretein belül, egy újonnan kifejlesztett technológiára alapozva történik az „új generációs” kezelőszervek vezérlése.

Tovább

HuMEDA

A project során a mai magyar sürgősségi ellátási metodikák alapján kutatott és fejlesztett webes technológiai alapokon egy nagy megbízhatóságú és hatékony adatfeldolgozású egészségügyi-informatikai adatbázis valósult meg.

Tovább

Mágneses kormányerő visszacsatolás

Mágneses tér és aerodinamikai közeg kutatása, és rendszerelemek kutatásfejlesztése realisztikus kormányerő visszacsatolást megvalósító szimulátorokban.

Tovább

PILOTS Szimulátor Központ

A PILOTS szimulátor központ a sikeres K+F tevékenységünk eredményeként ma már hivatásos pilóták képzésre alkalmas akkreditált képzőközpontként működik, amely változatos programokkal várja a repülés szerelmeseit is.

Tovább

VetFusion-X

A VetFusion-X egy olyan korszerű web technológiára épülő anatómiai képtár, mely hatékonyan segíti az állatorvosok diagnosztikai és gyógyító tevékenységét, az állatorvostan-hallgatók és a praktizáló állatorvosok anatómiai ismereteinek megszerzését.

Tovább

Félautomata raktár, műszerpark fejlesztése

Félautomata raktár kiépítése a Vatner Kft-nél, valamint orvostechnikai műszerparkjának fejlesztése.

Tovább

Integrált műtéti oktató rendszer

A projekt megvalósításának fő célja volt egy olyan integrált műtéti prezentációs és oktató rendszer létrehozása, mely akár valós időben képes műtétek bemutatására az interneten bárhol a világban, és kapcsolódik hozzá egy online rendszerben működő tudástár mely orvosi műtéti technológiákról gyűjt össze képi és hanganyagokat.

Tovább

Önfertőtlenítő paneltechnológia

Egészségipari felhasználásra alkalmas önfertőtlenítő paneltechnológia gyártókapacitásának fejlesztése a Vatner Kft.-nél.

Tovább

Software fejlesztés

Ezentúl nem kell profi csapatot alkalmazni ahhoz, hogy működjön a cége, egy szoftver segít ezentúl. Egyszerű, felhasználóbarát programot kínálunk, amelyhez nincs szükség rendszergazdára, s nem kell többé egy csapat kolléga sem, akik számon tartják a határidőket.

Tovább

Vízminőség monitorozó és early-warning rendszer

Komplex, automatizált, autonóm vízminőség monitorozó és early-warning rendszer fejlesztése halas- és horgásztavak termelésbiztonságának növelésére.

Tovább