Kutatás és fejlesztés

Kutatás és fejlesztés

Elektronikus Sidestick

Repülőgép szimulátorok elsődleges kezelőszerveinek mágneses technológián alapuló fejlesztése. A projekt keretein belül, egy újonnan kifejlesztett technológiára alapozva történik az „új generációs” kezelőszervek vezérlése.

Tovább

Integrált műtéti oktató rendszer

A projekt megvalósításának fő célja volt egy olyan integrált műtéti prezentációs és oktató rendszer létrehozása, mely akár valós időben képes műtétek bemutatására az interneten bárhol a világban, és kapcsolódik hozzá egy online rendszerben működő tudástár mely orvosi műtéti technológiákról gyűjt össze képi és hanganyagokat.

Tovább

PILOTS Szimulátor Központ

A PILOTS szimulátor központ a sikeres K+F tevékenységünk eredményeként ma már hivatásos pilóták képzésre alkalmas akkreditált képzőközpontként működik, amely változatos programokkal várja a repülés szerelmeseit is.

Tovább

VetFusion-X

A VetFusion-X egy olyan korszerű web technológiára épülő anatómiai képtár, mely hatékonyan segíti az állatorvosok diagnosztikai és gyógyító tevékenységét, az állatorvostan-hallgatók és a praktizáló állatorvosok anatómiai ismereteinek megszerzését.

Tovább

HuMEDA

A project során a mai magyar sürgősségi ellátási metodikák alapján kutatott és fejlesztett webes technológiai alapokon egy nagy megbízhatóságú és hatékony adatfeldolgozású egészségügyi-informatikai adatbázis valósult meg.

Tovább

Mágneses kormányerő visszacsatolás

Mágneses tér és aerodinamikai közeg kutatása, és rendszerelemek kutatásfejlesztése realisztikus kormányerő visszacsatolást megvalósító szimulátorokban.

Tovább

Software fejlesztés

Ezentúl nem kell profi csapatot alkalmazni ahhoz, hogy működjön a cége, egy szoftver segít ezentúl. Egyszerű, felhasználóbarát programot kínálunk, amelyhez nincs szükség rendszergazdára, s nem kell többé egy csapat kolléga sem, akik számon tartják a határidőket.

Tovább