UVD Robots

Fertőtlenítés új nemzedéke, UVD Robot

UVD Robots

HARMADIK GENERÁCIÓS AUTONOM UV-C FERTŐTLENÍTŐ
Kórházi fertőzések jelentős és egyre növekvő problémát jelentenek a globális egészségügyi ágazatban. Minden évben betegek milliói fertőződnek meg és ezrek halnak meg a kórházi kezelések során szerzett fertőzések miatt. Ráadásul a kórházi fertőzések hatalmas pénzügyi terhet is jelentenek.

FORRADALMI MEGOLDÁS A FERTŐZÉSEK MEGELŐZÉSÉRE
UVD Robot C modell-t fertőzésmegelőzéssel foglalkozó szakemberek visszajelzései alapján arra tervezték, hogy rendszeres fertőtlenítési feladatokat lásson el. Cél, a környezetben lévő fertőző betegségek, baktériumok, valamint egyéb szerves mikroorganizmusok és kórokozók terjedésének csökkentése. Mozgékony harmadik generációs robot számos új tulajdonsággal rendelkezik, magasabb szintre emelve a fertőzések megelőzését.

UVD Robot kis és nagy területeket is képes fertőtleníteni egyszerűen azáltal, hogy helyváltoztatás közben is „dolgozik”. UVD robot az expozíciós idő függvényében 99,99%-át képes elpusztítani az olyan patogéneknek, mint a Covid-19. Mindenféle felületet fertőtlenít, amely több ezer különböző baktériumot tartalmaz, ugyanakkor jelentősen képes csökkenteni a levegőben lévő baktériumok számát is.

AZ UVD ROBOT
– Teljesen önjáró, mobil eszköz, amely koncentrált UV-C fényt bocsát ki magasan, középmagasságban és alacsonyan található felületekre a szokásos tisztítási eljárások támogatása érdekében
– Megakadályozza és csökkenti a fertőző mikroorganizmusok terjedését a környezetben
– A kórházi takarító személyzet biztonságosan, megbízhatóan és felhasználóbarát módon működtetheti
– Csökkenti a kórházi fertőzések arányát és azzal kapcsolatos költségeket

MIÉRT HATÉKONYABBAK AZ UVD ROBOTOK A SARS-COV-2 ELLEN?
UV-C fény kis távolságra ható csíraölő tulajdonságai jól ismertek. A távolságra és az árnyékolásra vonatkozó fizikai törvényszerűségek azonban kihívást jelentenek az UV-C fény fertőtlenítőként való alkalmazhatósága tekintetében nagyobb területeken, mint például a kórházak kis és nagy területei, az idősotthonok, a rehabilitációs központok stb. Az UVD Robot mozgékonyságának és önjáró tulajdonságának köszönhetően megbirkózik ezekkel a kihívásokkal, így az UVD Robot az egyetlen gyors és hatékony megoldás a nagy területek fertőtlenítésére.

További információk: http://www.uvd-robots.com Kapcsolatfelvétel

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

FERTŐTLENÍTÉS LEFEDETTSÉGE
360 fok
FERTŐTLENÍTÉSI IDŐ
10 perc – Mosdót is tartalmazó kórterem – 25 m30 perc – Nagy terület – 500 m2
UV-C HULLÁMHOSSZ
254 nm (ózonmentes)
UV-C LÁMPA ÉLETTARTAMA
12 000 óra fertőtlenítés
TÖLTÉSI KÖVETELMÉNYEK
220-240 V váltóáram, 50 Hz, 6 Amper
BIZTONSÁG
Szoftveres és szenzoros érzékelés alapú leállítás

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Intenzív osztályok
Műtők
Sürgősségi részleg
Ápolási osztályok
Egyéb kórházi ellátási területek
Járóbeteg ellátási rész