Panelműtőgyártás

VATNER TECH

MODULÁRIS RENDSZERŰ MŰTŐK
TERVEZÉS & GYÁRTÁS & KIVITELEZÉS EGY KÉZBEN

Teljesen integrált, moduláris műtői rendszer, alkalmazkodik valamennyi körülményhez, akár új épületekről, vagy már meglévő kórházi épületek fejlesztéséről legyen szó. Rövid építési idő, magas fokú flexibilitás jellemzi ezt a rendszert, amely biztosítja a ráköltött pénz megtérülését és hatékony felhasználását.

Szakemberektől szakembereknek: A VATNER TECH komoly szaktudással rendelkezik a kórházi moduláris műtők megtervezésében, kivitelezésében. 15 éves szakmai tapasztaltunkkal támogatjuk az intézmények legoptimálisabb műtői kialakítását és azok hatékony üzemeltetését.

Az ügyfél segítségre vagyunk a kezdetektől fogva a végső átadásig. Tanácsadás, koncepció kidolgozás, megvalósítás és értékesítés utáni szolgáltatások – a VATNER TECH moduláris OR megoldásai mindenben az Ön segítségére lesznek.

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező műtőépítői csapatunk több országban bizonyított már: USA, Németország, Dél-Afrika, Panama, Dominika, Honduras, Magyarország. Ezen országokban több mint 80 db műtőt adtunk át.

Tervezés & Gyártás & Kivitelezés egy kézben, ez a VATNER TECH moduláris OR rendszere.