Linet

Bemutatjuk a kórházi ágyak jövőjét – Partnerünk a LINET!

Nagy örömünkre szolgál, hogy áprilistól partnereink sorában tudhatjuk Európa piacvezető kórházi ágy gyártóját a LINET-et!

A Linet cégét 1990-ben alapították Csehországban, ahol napjainkban már évi 40 ezer kórházi ágy gördül le gyártósorukról. A cég folyamatosan olyan új termékekkel és szolgáltatásokkal áll elő, melyek innovatív módon fejlesztik az ellátás hatékonyságát és növelik a betegek kényelmét, csökkentvén az ápolók fizikai igénybevételét.

ELEKTROMOS ÁGYAK

Eleganza 1

Eleganza 1, elektromos kórházi ágy, amely kórházi osztályok és hosszú távú ápolási egységek számára készült. Az ágy praktikus felépítésű, magas színvonalú és kifinomult funkciókkal rendelkezik mindezt elérhető áron, tökéletes ár-érték arányt biztosít.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/universal-beds/eleganza-1

Eleganza 2

Eleganza 2 kórházi ágy, az első olyan jellegű kórházi ágy, mely az igazán modern egészségügyi ágy definíciójává vált. Számos kifinomult és praktikus funkcióval rendelkezik, kialakításánál maximálisan szem előtt tartva a kórházi személyzet szakmai elvárásait és a betegek komfortérzetét, ennek eredményeként tökéletesen megfelel az egészségügyi ellátás magasszintű igényeinek.
Eleganza 2 megkönnyíti a napi betegellátást, valamint modern kialakítása miatt az ellátás minőségét is magasabb szintre emeli.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/universal-beds/eleganza-2

MECHANIKUS ÁGYAK

Praktika 1&2

Mechanikus kórházi ágy, könnyen pozicionálható az ergoframe segítségével.
Egyszerű működésű, tökéletes beállítási lehetőségekkel rendelkezik, akár a háttámlát, akár a lábrészt kívánjuk pozicionálni.
Beépített rögzítőknek köszönhetően ágy 5 pozícióban állítható. A nyomásfekélyek hatékony megelőzését az egyedülálló Ergoframe rendszer biztosítja, amely csökkenti a beteg magas kockázatot jelentő testrészeinek nyomását.
Praktika kórházi ágyak új generációja a Praktika 1, rögzített magasságú matrac platformmal rendelkezik.
Praktika 2 ágy esetében állítható magasságú a matrac platform, opcionálisan TR / ATR funkció és a központilag fékezhető kerekek is elérhetőek.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/universal-beds/praktika-1

INTENZÍV TERÁPIÁS ÁGYAK

Multicare

Multicare intenzív ápoló és terápiás ágy ideális megoldás a kritikus betegek speciális igényeihez. Az ágy számos innovatív megoldásokat és újításokat alkalmaz a betegek gyors felépülése és a kórházi személyzet fizikai leterheltségének csökkentése érdekében továbbá csökkentik a betegek gondozásával kapcsolatos kockázatokat.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/intensive-care-beds/multicare

SZÜLŐÁGYAK

AVE 2 szülőágy

Természetes, gyógyszerek nélküli vajúdás és szülés azoknak az anyáknak megfelelő, akik szeretnék a lehető legjobban irányítani a testüket és aktívan részt venni a vajúdás folyamatában, minimálisra szorítva a rutinbeavatkozásokat. Megfelelő felkészítés és támogatás mellett az anyák a természetes szülést aktív szereplőként, megelégedéssel élik meg. Ezért mondunk mi IGENT a természetes szülésre az AVE 2 szülőágyon.

Az AVE 2 szülőágy tökéletesen alkalmas a szülés minden szakaszához – vajúdás, kitolás, megfigyelési és gyermekágyi szakasz -, így az anya és családja szinte otthoni környezetben érezhetik magukat a szülés alatt.

  • Szabadon változtatható szülési pozíció
  • Természetes szülés
  • Maximális biztonság az anya és az újszülött számára
  • Könnyen, „értelemszerűen“ kezelhető
  • Nincs kompromisszum a higiéniában
  • Minimális fizikai erőkifejtést igényel
  • Szembetűnő, modern formaterv
  • Magasabb szintű betegellátás
  • LDR és LDRP koncepció

 

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/birthing-beds/ave2

KÚRASZERŰ ELLÁTÁS, EGYNAPOS SEBÉSZETI BEAVATKOZÁSOK

Pura
Sella

Kellemes kialakítás kompakt méretekkel kombinálva a könnyű kezelés és beavatkozások érdekében!
Kúraszerű ellátás és az egynapos sebészeti beavatkozásoknál használatos multifunkcionális székekre, a praktikusság, a kényelem, a könnyű mozgathatóság és beállíthatóság és tisztíthatóság a  jellemző. Pura multifunkciós székek a betegek számára maximális komfortérzést biztosítanak.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/multifunctional-chairs

ÁGY MELLETTI BÚTOROK

Az éjjeli szekrények fontos szerepet játszanak a betegek kényelemérzetében. LINET-nél olyan éjjeli szekrényeket tervezünk, amelyek praktikusságot, biztonságot és kényelmet nyújtanak a betegeknek.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/bedside-cabinets

PASSZÍV ÉS AKTÍV MATRACOK

A passzív és aktív (antidecubitus) matracokat a kórházi fekvőbetegek igényeinek maximális figyelembe vételével fejlesztettük ki. Az anyagok minősége, a kivitelezés és a speciális módosítási lehetőségek teljes mértékben tiszteletben tartják a szakma és a betegek igényeit, támogatják a terápiás kezeléseket.

További részletek: http://www.linet.com/en/nursing-care/mattresses