Linet

Bemutatjuk a kórházi ágyak jövőjét – Partnerünk a LINET!

Nagy örömünkre szolgál, hogy áprilistól partnereink sorában tudhatjuk Európa piacvezető kórházi ágy gyártóját a LINET-et!

Linet céget 1990-ben alapították Csehországban, ahol napjainkban már évente több mint 40 ezer kórházi ágy gördül le gyártósorról. A cég folyamatosan olyan új termékekkel és szolgáltatásokkal áll elő, melyek innovatív módon fejlesztik az ellátás hatékonyságát és növelik a betegek kényelmét, csökkentve az ápolók fizikai igénybevételét.

ELEKTROMOS ÁGYAK

Eleganza 1

Eleganza 1, elektromos kórházi ágy, amely praktikus felépítésű, magas színvonalú és kifinomult funkciókkal rendelkezik, mindezt elérhető áron. Minden kórházi osztály számára valós megoldásokat nyújt, legyen az ápolási vagy krónikus osztály is.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/universal-beds/eleganza-1

Eleganza 2

Eleganza 2 elektromos kórházi ágy, az igazán modern egészségügyi ágy kategóriájának létrehozója. Mindenben megfelel a szakma elvárásainak, betegek komfortérzetének, az egészségügyi ellátás magasszintű igényeinek.
Eleganza 2 megkönnyíti a napi betegellátást, modern kialakítása miatt az ellátás minőségét is magasabb szintre emeli, minden szakmai igényre van Linet megoldás.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/universal-beds/eleganza-2

MECHANIKUS ÁGYAK

Praktika 1&2

Mechanikus kórházi ágy, könnyen pozicionálható.
Egyszerű működésű, tökéletes és könnyű beállítási lehetőségekkel rendelkezik, akár a háttámlát, akár a lábrészt kívánjuk beállítani.
Nyomásfekélyek hatékony megelőzését az egyedülálló Ergoframe rendszer biztosítja, amely csökkenti a betegek magas kockázatot jelentő testrészeinek nyomását.

Praktika 1: rögzített magasságú fekvőfelülettel.
Praktika 2: állítható magasságú a fekvőfelülettel, opcionálisan TR / ATR funkció és a központilag fékezhető kerekek is elérhetőek.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/universal-beds/praktika-1

INTENZÍV TERÁPIÁS ÁGYAK

Multicare

Multicare intenzív ápolási és terápiás ágy ideális megoldás a kritikus betegek speciális igényeihez. Az ágy számos innovatív megoldásokat és újításokat alkalmaz a betegek gyors felépülése és a kórházi személyzet fizikai leterheltségének csökkentése érdekében. Multicare ágy használatával csökkenthetjük a betegek gondozásával kapcsolatos kockázatokat is. Egyes funkciói előre beprogramozhatóak, a Multicare elősegíti a betegek mobilitását.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/intensive-care-beds/multicare

SZÜLŐÁGYAK

AVE 2 szülőágy

Természetes, gyógyszerek nélküli vajúdás és szülés azoknak az anyáknak megfelelő, akik szeretnék a lehető legjobban irányítani a testüket és aktívan részt venni a vajúdás folyamatában, minimálisra szorítva a rutinbeavatkozásokat. Megfelelő felkészítés és támogatás mellett az anyák a természetes szülést aktív szereplőként élik meg. Ezért mondunk mi IGENT a természetes szülésre az AVE 2 szülőágyon.

AVE 2 szülőágy tökéletesen alkalmas a szülés minden szakaszához – vajúdás, kitolás, megfigyelési és gyermekágyi szakasz -, így az anya és családja szinte otthoni környezetben érezhetik magukat a szülés alatt.

  • Szabadon változtatható szülési pozíció
  • Természetes szülés
  • Maximális biztonság az anya és az újszülött számára
  • Könnyen, „értelemszerűen“ kezelhető
  • Nincs kompromisszum a higiéniában
  • Szembetűnő, modern formaterv
  • Magasabb szintű betegellátás
  • Praktikus kiegészítők
  • Könnyű és biztonságos beállítások

 

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/beds/birthing-beds/ave2

KÚRASZERŰ ELLÁTÁS, EGYNAPOS SEBÉSZETI BEAVATKOZÁSOK

Pura
Sella

Kellemes kialakítás kompakt méretekkel kombinálva a könnyű kezelések és beavatkozások érdekében!
Kúraszerű ellátás és az egynapos sebészeti beavatkozásoknál használatos multifunkcionális székekre, a praktikusság, a kényelem, a könnyű mozgathatóság, beállíthatóság és tisztíthatóság a jellemző. Pura multifunkciós székek a betegek számára maximális komfortérzést biztosítanak.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/multifunctional-chairs

ÁGY MELLETTI BÚTOROK

Az éjjeli szekrények fontos szerepet játszanak a betegek kényelemérzetében. LINET-nél olyan éjjeli szekrényeket terveznek, amelyek praktikusságot, biztonságot és könnyű hozzáférhetőséget jelentenek. Etetőlappal vagy enélkül, beépített hűtőszekrénnyel, zárható fiókokkal, higiénikus kialakítással és további sok-sok opcióval.

További részletek: http://www.linet.com/en/health-care/bedside-cabinets

PASSZÍV ÉS AKTÍV MATRACOK

Passzív és aktív antidecubitus matracokat a kórházi fekvőbetegek igényeinek maximális figyelembevételével fejlesztették ki. Az anyagok minősége, a kivitelezés és a speciális opcionális lehetőségek teljes mértékben tiszteletben tartják a szakma és a betegek igényeit, támogatják a terápiás kezeléseket.

További részletek: http://www.linet.com/en/nursing-care/mattresses