Bemutatkozás

Bemutatkozás

100%-ig magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Vatner Kft.-t a kezdetektől – 1999 – fogva a lelkiismeretesség és a töretlen kitartás jellemzi, szoros együttműködésben üzleti partnereinkkel, legyenek azok kórházak, járóbeteg szakrendelők, egynapos sebészetek vagy más piaci szereplők egyaránt.

Vatner Tech

A Vatner Technologies fémmegmunkáló üzeme 2400 négyzetméternyi gyár- tóterülettel rendelkezik.

Gépeink Európa vezető márkáinak állományából származnak, melyek segítségével képesek vagyunk a teljes gyártási folyamatot végrehajtani, a lézervágáson, élhajlításon és porfestésen át, egészen a hegesztő munkálatokon keresztül az összeszerelésig.

Vatner Tech
navigate_before
navigate_next
Vatner Medical
navigate_before
navigate_next

VATNER MEDICAL

Medical üzletágunk orvostechnológiai termékek forgalmazására, szervizelésére és az ezekhez kapcsolódó szoftverfejlesztésre szakosodott.

Széleskörű termékválasztékkal és minden igényt kielégítő szervizszolgáltatással állunk meglévő és jövőbeni egészségügyi partnereink részére, legyen az részleges vagy komplex intézményi orvostechnikai eszközpark kezelés, facility management.

Üzletágunkhoz tartozó termékeinkről és szolgáltatásainkról a Vatner Medical menüpontban részletesen tájékozódhat.

Scan&Go-CT

Üzleti tevékenységünk bővítéseként 2014. évben létrehoztuk Magyarország első CT berendezéssel felszerelt mobil szűrőállomását, amely nemcsak a kórházak, egészségügyi szolgáltatók, hanem cégek, vállalkozások és a lakosság számára is elérhető.

navigate_before
navigate_next

Vállalkozásunk további tevékenységei között megtalálható még egyéb egészségügyi szoftverfejlesztés, eszköztervezés és kutatás.

Cégünk mozgatórugója az innováció, minden új, számunkra ismeretlen terület cselekvésre és felfedezésre sarkall minket. Vatner Kft az utóbbi években egyre dinamikusabban fejlődik, köszönhetően a közel 20 éves szakmai tapasztalatnak, megbízhatóságnak, progresszív szemléletnek és munkatársaink elhivatottságának.