Bemutatkozás

Bemutatkozás

A 100% magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Vatner Kft. 1999-ben került megalapításra. Kezdetektől fogva a lelkiismeretesség és a töretlen kitartás jellemzi Cégünk tevékenységét, szoros együttműködésben üzleti partnereinkkel, legyenek azok kórházak, járó beteg szakrendelők, egynapos sebészetek és más piaci szereplők.

Vatner Medical
navigate_before
navigate_next

VATNER MEDICAL

Medical üzletágunk orvostechnológiai termékek forgalmazására, szervizelésére és az ezekhez kapcsolódó software fejlesztésre szakosodott.

Széleskörű szerviz szolgáltatással állunk meglévő, ill. jövőbeni egészségügyi partnereink részére: részleges vagy komplex intézményi orvostechnikai eszközpark kezelés, facility management.

Az üzletágunkhoz tartozó termékekről és szolgáltatásokról a Vatner Medical menüpontban tájékozódhat.

Scan&Go-CT

Szolgáltatásunk bővítéseként 2014. évben létrehoztuk Magyarország első CT berendezéssel felszerelt mobil szűrőállomását, amely nemcsak a kórházak, egészségügyi szolgáltatók, hanem cégek, vállalkozások és a lakosság számára is egyaránt elérhető.

navigate_before
navigate_next

Vállalkozásunk további tevékenységei között megtalálható még egyéb egészségügyi software fejlesztés, eszköztervezés és kutatás.

Cégünk mozgatórugója az innováció, minden ami új, számunkra ismeretlen technikai terület az amely minket cselekvésre és felfedezésre sarkall. Vállalkozásunk dinamikus fejlődést ért el az elmúlt években, köszönhető ez a közel 20 éves szakmai tapasztalatunknak és megbízhatóságunknak.