Átadtuk a Vatner Tech paneltechnológiai gyárunkat!

Átadtuk a Vatner Tech paneltechnológiai gyárunkat!

2400 négyzetméteres gyárterülettel rendelkezik az a csarnok, amelyet szerdán hivatalosan is átadtunk Kaposváron.

A Vatner Tech nevet viselő paneltechnológiai gyár a jövőben hozzájárul a hazai egészségipar fejlődéséhez, az egészségügyi ellátás biztonságának javításához, legyen szó akár a koronavírusról, akár egyéb járvány elleni védekezésről. A gyártócsarnok a kor követelményeinek megfelelve modern infrastrukturális hátteret biztosít a gyártandó termékek teljes feldolgozási folyamatához. A gyár így képes a moduláris kialakítású panelműtők elemeinek tervezésére, és gyártására is.

Messziről indultunk, és még messzebbre tartunk – kezdte az átadón Vati Péter a Vatner Kft. ügyvezetője. Most újra visszakanyarodunk a gyökereinkhez, mikor a Vatner Kft. nem csak szolgáltat, hanem gyárt is. Célunk, hogy Európa legjobb panelműtő egységeit készítsük rövid időn belül, és nemzetközi szinten is felhelyezzük a térképre a Vatnert és a kaposvári Vatner Technologies brandet.

Ismerem őket és azt az elhatározottságot, azt az optimizmust, azt a technológiai éhséget és az újdonságra való vágyat, azt a fejlődni akarást ami bennük volt, mindezt kihozta magából ez a csapat – mondta Szita Károly, Kaposvár polgármestere. Itt van egy új technológia ami nincs Kaposváron, legalábbis ilyet még nem készítettek városunkban amit most a Vatner Kft fog készíteni. Hálásan köszönöm azzal együtt is, hogy nehéz évünk van!

Bátorság és bizalom jellemző erre a cégre, szerintem azért vagyunk itt mindannyian, mert ennyien szeretnénk a Vatner csapatával kezet rázni, ennyien szeretnénk nekik ehhez gratulálni – mondta Gelencsér Attila Somogy és a Zselic képviselője.

Az hogy, apáról fiúra szállt ez az üzlet, Péter viszi tovább István megkezdett folyamatait, igazán az a típus, amit szerettünk volna mintaként nyugatról megtanulni. Ha valamit kívánhatok itt Péternek akkor az az, hogy a te gyermekeid álljanak majd itt a pulpituson 20 év múlva és a következő Vatner lépést közösen adhassuk át!

A gyártókapacitás fejlesztésére a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül 850,11 millió forint támogatást biztosított a kormány és az Európai Unió.

Vatner Tech
Vatner Tech
Vatner Tech
Vatner Tech
navigate_before
navigate_next