Bemutatkozás

Bemutatkozás

A 100% magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Vatner Kft. 1999-ben került megalapításra. Kezdetektől fogva a lelkiismeretesség és a töretlen kitartás jellemzi Cégünk tevékenységét, szoros együttműködésben üzleti partnereinkkel, legyenek azok kórházak, járó beteg szakrendelők, egynapos sebészetek és más piaci szereplők.

Vatner Medical
navigate_before
navigate_next

VATNER MEDICAL

Medical üzletágunk orvostechnológiai termékek forgalmazására, szervizelésére és az ezekhez kapcsolódó software fejlesztésre szakosodott.

Széleskörű szerviz szolgáltatással állunk meglévő, ill. jövőbeni egészségügyi partnereink részére: részleges vagy komplex intézményi orvostechnikai eszközpark kezelés, facility management.

Az üzletágunkhoz tartozó termékekről és szolgáltatásokról a Vatner Medical menüpontban tájékozódhat.

Scan&Go-CT

Szolgáltatásunk bővítéseként 2014. évben létrehoztuk Magyarország első CT berendezéssel felszerelt mobil szűrőállomását, amely nemcsak a kórházak, egészségügyi szolgáltatók, hanem cégek, vállalkozások és a lakosság számára is egyaránt elérhető.

navigate_before
navigate_next

Vállalkozásunk további tevékenységei között megtalálható még egyéb egészségügyi software fejlesztés, eszköztervezés és kutatás.

2014-ben az online média világába is beléptünk. Saját fejlesztésű online újságunk a 74nullanulla, ekkor indult, mely azóta Kaposvár legolvasottabb online magazinjai közé került. Ezen felületen keresztül társadalmi szerepvállalásunkat erősítve rendszeresen segítő/támogató akciókat szervezünk a lakosság részére.

Cégünk mozgatórugója az innováció, minden ami új, számunkra ismeretlen technikai terület az amely minket cselekvésre és felfedezésre sarkall. Vállalkozásunk dinamikus fejlődést ért el az elmúlt években, köszönhető ez a közel 20 éves szakmai tapasztalatunknak és megbízhatóságunknak.